Praktijk 2018-10-03T22:03:07+00:00

Praktijk

In 1987 is Mirjam van Zanten deze praktijk begonnen en werkt er als enige podotherapeut. Zij heeft bewuste gekozen voor een kleinschalige opzet waardoor u altijd door haar persoonlijk wordt behandeld. Alle zolen, ortheses e.d. maakt ze zelf. Hiervoor beschikt de praktijk over een eigen werkplaats. Mocht het bij de controle van de zolen of de orthese nodig zijn, dan kan dit vaak direct  worden aangepast. Dit komt de kwaliteit van de behandeling ten goede.

Kwaliteitsregister paramedici

Mirjam staat geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici door te voldoen aan de eisen die zij samen met de beroepsvereniging heeft vastgesteld. Door het constant blijven volgen van cursussen, bezoeken van congressen en beurzen blijft ze op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken om uw klachten optimaal te kunnen verhelpen. Ook wordt er regelmatig feedback gevraagd aan verwijzers en patiënten hoe zij de kwaliteit van de behandeling en de kennis van de behandelaar ervaren. In 2016 heeft dit bij het patienttevredenheidsonderzoek een score van 8,7 opgeleverd.

Steunzolen en zomerschoenen

Als extra service kunt u bij mij terecht voor

  • het kopen van slippers en sandalen waarin uw zolen passen. Kijk op www.fijneschoenen.nl voor de modellen die (het hele jaar) leverbaar zijn.
  • het laten maken van zlippo’s. Dit zijn op maat gemaakte slippers en sandalen aan de hand van uw eigen podotherapeutische zolen, die (recent) door mij zijn gemaakt.

Podotherapie van Zanten

Robert Schumanring 79
3137 VB Vlaardingen

Openingstijden

Maandag:    9:15 – 16:00
Dinsdag:      9:15 – 16:00
Woensdag:  9:15 – 13:00/17:15
Donderdag: 11:00 – 17:15

Telefonische bereikbaarheid

Tijdens de behandeling van patiënten kan ik de telefoon niet opnemen. U kunt dan gebruik maken van het antwoordapparaat. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

De assistente is telefonisch bereikbaar op:
dinsdag van 10:30 – 13:30 uur en op donderdag van 12:30 – 13:30 uur.

Vergoedingen

Bekijk hier de podotherapeutische vergoedingen 2018 

Afspraak maken

Maak een online afspraak via ons contactformulier

Contact

Neem contact op met ons voor vragen of opmerkingen