Ruim 30 jaar gevestigd in de Holy-wijk

Mirjam van Zanten is in 1987 als eerste podotherapeut in Vlaardingen Holy begonnen. Ik werk er als enige podotherapeut in mijn eigen praktijk Podotherapie van Zanten.  Ik heb bewust voor deze kleinschalige opzet gekozen zodat u altijd door mij persoonlijk wordt behandeld. Alle zolen, ortheses e.d. maak ik zelf. Hiervoor beschikt de praktijk over een eigen werkplaats. Mocht het bij de controle van de zolen of de orthese nodig zijn, dan kan dit vaak direct worden aangepast. Dit komt de effectiviteit van de behandeling ten goede.

Als podotherapeut heb ik meerdere opties om uw klachten te behandelen. Welke dit zijn leest u onder het kopje onderzoek.

Nieuwe locatie

Sinds 1 juli 2019 zit ik met mijn praktijk in Medisch Centrum Hoog Lede. Daarvoor heb ik 30 jaar met veel plezier op de Robert Schumanring gewerkt. Een nieuwe werkomgeving geeft ook weer nieuwe kansen.  In dit centrum zitten meerdere medische disciplines zoals huisartsen, een fysiotherapeut, huidtherapeut, diëtiste, ergotherapeut enz. Door met elkaar in één centrum te zitten kunnen we makkelijker samenwerken. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk van uw klachten af komt.

MAATREGELEN TEGEN COVID-19 

Zodra de coronacijfers weer gaan oplopen worden er coronaschermen geplaatst bij het bureau en de behandelstoel.

Kwaliteitsregister paramedici

Mirjam staat geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici door te voldoen aan de eisen die zij samen met de beroepsvereniging heeft vastgesteld. Door het constant blijven volgen van cursussen, bezoeken van congressen en beurzen blijft ze op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken om uw klachten optimaal te kunnen verhelpen. Ook wordt er regelmatig feedback gevraagd aan verwijzers en patiënten hoe zij de kwaliteit van de behandeling en de kennis van de behandelaar ervaren. In 2016 heeft dit bij het patiënttevredenheidsonderzoek een score van 8,7 opgeleverd.

Podotherapie Van Zanten

Francijntje de Kadtlaan 44 i
3136 LR Vlaardingen

Openingstijden

Maandag:      9:15 – 17:00 uur
Dinsdag:        9:15 – 17:00 uur
Woensdag:    9:15 – 17:15 uur
Donderdag: 11:00 – 17:15 uur

Telefonische bereikbaarheid

Tijdens de behandeling van patiënten kan ik de telefoon niet opnemen. U kunt dan gebruik maken van het antwoordapparaat. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

De assistente is telefonisch bereikbaar op:
maandag en woensdag van 10.00 – 12.00 uur en op donderdag van 12:30 – 13:30 uur.

Vergoedingen

Bekijk hier de podotherapeutische vergoedingen 2023 

Afspraak maken

Maak een online afspraak via ons contactformulier

Contact

Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen