Praktijk 2020-08-19T09:50:48+00:00

Praktijk

In 1987 is Mirjam van Zanten deze praktijk begonnen en werkt er als enige podotherapeut. Zij heeft bewuste gekozen voor een kleinschalige opzet waardoor u altijd door haar persoonlijk wordt behandeld. Alle zolen, ortheses e.d. maakt ze zelf. Hiervoor beschikt de praktijk over een eigen werkplaats. Mocht het bij de controle van de zolen of de orthese nodig zijn, dan kan dit vaak direct  worden aangepast. Dit komt de kwaliteit van de behandeling ten goede.

Nieuwe locatie

Zij heeft de afgelopen 30 jaar met veel plezier op de Robert Schumanring gewerkt. Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 juli 2019 is de praktijk verhuisd naar Medisch Centrum Hoog Lede. In dit centrum zitten meerdere medische disciplines zoals huisartsen, een fysiotherapeut, huidtherapeut, diëtiste, ergotherapeut enz. Door met elkaar in één centrum te zitten kunnen we makkelijker samenwerken. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk van uw klachten af komt.

Kwaliteitsregister paramedici

Mirjam staat geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici door te voldoen aan de eisen die zij samen met de beroepsvereniging heeft vastgesteld. Door het constant blijven volgen van cursussen, bezoeken van congressen en beurzen blijft ze op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken om uw klachten optimaal te kunnen verhelpen. Ook wordt er regelmatig feedback gevraagd aan verwijzers en patiënten hoe zij de kwaliteit van de behandeling en de kennis van de behandelaar ervaren. In 2016 heeft dit bij het patiënttevredenheidsonderzoek een score van 8,7 opgeleverd.

Podotherapie Van Zanten

Francijntje de Kadtlaan 44 i
3136 LR Vlaardingen

per 1-7-2019 gehuisvest op de 1e verdieping van Medisch Centrum Hoog Lede 

Openingstijden

Maandag:      9:15 – 17:00 uur
Dinsdag:        9:15 – 17:00 uur
Woensdag:    9:15 – 17:15 uur
Donderdag: 11:00 – 17:15 uur

Telefonische bereikbaarheid

Tijdens de behandeling van patiënten kan ik de telefoon niet opnemen. U kunt dan gebruik maken van het antwoordapparaat. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

De assistente is telefonisch bereikbaar op:
dinsdag van 10:30 – 13:30 uur en op donderdag van 12:30 – 13:30 uur.

Vergoedingen

Bekijk hier de podotherapeutische vergoedingen 2020 

Afspraak maken

Maak een online afspraak via ons contactformulier

Contact

Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen